Ruilen en retourneren van een webshop aankoop

Hoe stuur ik mijn bedtextiel retour?
Om je retourzending correct en snel te verwerken verzoeken wij je de aangegeven procedure te volgen:

Stap 1: Vul op het retourformulier in welke artikelen je gaat terugsturen en leg deze in de doos.
Stap 2: Maak Postnl retourlabel aan via de website van postnl. Print deze uit en plak deze op de doos.
Stap 3: Lever je retour in bij een Postnl Parcelshop bij jou in de buurt.

Let op: De doos mag niet groter zijn dan 80cm x 50cm x 35cm cm (l x b x h). Is de doos groter? Dit kun je aangeven bij het aanmaken van de Postnl retourlabel.

Algemene retourvoorwaarden bedtextiel

  • Je hebt 14 dagen bedenktijd. Het artikel dient compleet en – voor zover redelijkerwijs mogelijk – in originele staat en fabrieksverpakking te zijn.
  • Voor eventuele waardevermindering, bijvoorbeeld omdat je het artikel op een andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen.
  • Direct omruilen is helaas niet mogelijk. Je kunt een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.
  • Zodra we je retourzending hebben ontvangen, krijg je hiervan een ontvangstbevestiging via de mail.
  • Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten de koop te ontbinden terugstort op het door jouw gebruikte bankrekeningnummer. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat het product retour is gekomen, of totdat je hebt aangetoond het product te hebben opgestuurd. Elke retour wordt binnen 8 werkdagen na ontvangst door ons verwerkt.

Retourvoorwaarden bedtextiel voor cash back
Je kunt je online gesloten koopovereenkomst van bedtextiel ontbinden tot 14 dagen na ontvangst van het product. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. U bent op tijd als u het product terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Let erop dat de artikelen compleet teruggestuurd worden.

Retourvoorwaarden grotere goederen voor cash back
Je kunt je online gesloten koopovereenkomst van grotere goederen ontbinden tot 14 dagen na ontvangst van het product. Voorwaarde voor volledige terugbetaling is dat het product in de originele staat en onbeschadigd dient te zijn. Het product mag uit de verpakking zijn gehaald. Als er sprake is van gebruikerssporen, beschadigingen of geuren, kan Coppens Slaapcomfort voor de waardevermindering, kosten in rekening brengen.

Hoe stuur ik mijn grotere goederen retour?
Je kunt jouw nieuwe online gekochte product aan ons retourneren. Neem hiervoor eerst telefonisch contact op met ons. Wij nemen de stappen en voorwaarden voor het retourneren van de producten met je door. Vervolgens zullen wij een afspraak met je inplannen om het product op te halen.

Retourvoorwaarden Somnox Slaaprobot
Je kunt je online gesloten koopovereenkomst van je Slaaprobot ontbinden tot 14 dagen na ontvangst van het product. Voorwaarde voor volledige terugbetaling is dat de Slaaprobot in de originele staat en onbeschadigd dient te zijn. Daarnaast dient het artikel compleet te zijn en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking geretourneerd worden. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat, bijvoorbeeld omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen wij je aansprakelijk stellen.

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort? 
Het bedrag wordt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je aan ons hebt laten weten de koop te ontbinden terugstort op het door jouw gebruikte bankrekeningnummer. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat het product retour is gekomen. Elke retour wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst door ons verwerkt.
Topper, matras, spiraalbodem, bed of boxspring: Nadat je product is opgehaald, vindt er een beoordeling plaats of je product in originele staat, onbeschadigd en onbeslapen is. Deze beoordeling vindt binnen 5 werkdagen plaats. Als je product in goede staat als hierboven beschreven is ontvangen, dan vindt terugbetaling op je de door jou gebruikte (bank)rekening binnen 14 werkdagen plaats. Is het product niet in goede staat ontvangen, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op om samen tot een oplossing te komen.

Op welke rekening wordt mijn betaling teruggestort?
Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u uw aankoop heeft gedaan. Het is niet mogelijk om hier een andere rekening voor te gebruiken.