Merken als Auping, Beka, Avek,Silvana, Bella Donna of Dommelin. Ieder heeft een apart verhaal en zijn eigen unieke visie op het gebied van slapen. Ontdek nu welke merken je aanspreken en helemaal in hun visie kan vinden. We leggen de collectie uit die ze hanteren en hoe oplossing gericht ze zijn. Met onze Private label kunnen we snellere levertijden hanteren en meer maatwerk leveren.

merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken
merken

Alle merken zijn anders, niet allen in design maar ook naar hoe ze kijken op de slaap wereld de een legt meer focus op comfort en de ander op ondersteuning. De een is gericht op duurzaamheid en de ander heeft een natuurlijke collectie. Ook op basis van vakmanschap en maatwerk zijn ze allemaal verschillend. Welk merk past bij jou?

merken
Het meest werken wij met Auping. Bekijk hier de Auping website

Bij Coppens Slaapcomfort hebben we gekozen voor deze samenwerkingen omdat ze verschillende unieke eigenschappen hebben en zo een goede aanvulling zijn op elkaar. Door onze 40 jarige vak kennis hebben we ook een private label onder onze eigen naam. Met deze producten die een aan zijn op de andere collecties kunnen we snellere levertijden hanteren en meer maatwerk leveren.