Hoe wij omgaan met het coronavirus (COVID-19)

Het dagelijks leven van ons allemaal staat op z’n kop. We vermijden sociale contacten, kinderen gaan niet naar school en waar mogelijk werkt iedereen thuis. Alles is anders. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die geraakt is door het coronavirus (COVID-19).

Proefliggen, stoffen voelen of kleuren bekijken? Maak een afspraak bij een Auping winkel in de buurt

Wil je even proefliggen en een bed, boxspring of matras uitproberen? En misschien ook onze stoffen even voelen of kleuren bekijken? Maak dan online een afspraak.

We helpen je graag met persoonlijk slaapadvies, op een moment dat het jou goed uitkomt. In alle rust. Dat maakt het kiezen net iets gemakkelijker.

Hoe het werkt:

 1. Kies voor een uitleg in de winkel of voor bij u thuis
 2. Kies je datum en tijdslot
 3. Vul je gegevens in

Alles netjes ingevuld? Fijn, je ontvangt direct een bevestiging per e-mail.

We helpen je graag in onze webwinkel. En met de configurator stel je zelf eenvoudig je droombed samen.

Heb je ons nodig? Mail naar info@coppensslaapcomfort.nl of bel ons direct op: 010-426 87 17 van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Veel gestelde vragen

Bezorgen jullie mijn bed en/of matras nog?

 • Ja, alle afspraken gaan tot nu toe gewoon nog door. We nemen wel extra maatregelen voor het bezorgen.

Kunnen jullie mijn bed en/of matras nog op tijd leveren?

 • Ja, we kunnen op dit moment alles op tijd leveren. Mocht het toch door omstandigheden anders worden, dan nemen we contact met je op.

Monteren jullie mijn bed nog?

 • Ja, we monteren gewoon je bed. Wel nemen we extra maatregelen voor het bezorgen.

Welke maatregelen nemen jullie bij de bezorging?

 • Bij het afstemmen van het bezoek vragen wij of je klachten zoals verkoudheid, niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of verhoging tot 38 graden hebt. Als dat het geval is, dan stellen we voor om de plaatsing uit te stellen totdat je weer beter bent.
 • We proberen fysiek contact tot een minimum te brengen en houden afstand.
 • Als we een bed monteren dan doen we dat net zoals altijd vakkundig en enthousiast, maar we vragen je wel specifiek om niet in de ruimte waarin we aan het werk zijn, aanwezig te zijn.
 • Zodra het bed geplaatst is vragen wij je om te komen kijken waarbij we zorgen dat we zelf niet in die ruimte aanwezig zijn.
 • We nemen in onze auto’s en vrachtwagen ook extra hygiënemaatregelen. En we zorgen dat het stuur en interieur regelmatig worden schoongemaakt.

Nemen jullie mijn oude matras mee?

 • Ja, wij nemen oude matrassen mee.