Auping werkt al 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Bij Auping geloven ze dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. 

Collectie

Boxsprings

Bedden

Bedbodems

Matrassen

Topmatrassen

Kussens

Dekbedden

Nachtkastjes

Dekbed overtrekken

Vakmanschap en Kwaliteit

De vakmensen van Koninklijke Auping bv staan garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elke spiraalbodem, bed en matras wordt door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd te Deventer.

Duurzame dromen

In de zomer slaat Auping de warmte die vrijkomt op in de grond van onze groene fabriek. Zo hoeft niemand zijn fleecetrui uit de kast te trekken in de winter. En drinkwater wordt alleen gebruikt om te drinken. Wist je bijvoorbeeld dat de fabriek regenwater gebruikt voor het doorspoelen van de wc of het wassen van onze handen? Bij Auping recyclen ze echt bijna alles: van jouw oude matras tot het zaagsel dat op de grond valt tijdens het maken van je nieuwe bed.

Design van Auping

De combinatie van kwalitatieve materialen als  staal, hout en kwalitatieve stoffen is door de jaren heen een herkenbare Auping signatuur geworden. Net als een heldere vormgeving met een samenspel van strakke horizontale lijnen en zachte, afgeronde hoeken. We willen graag dat onze bedden niet alleen zorgen dat jij goed slaapt maar ook dat ze er goed uit zien. Zodat je graag tijd door brengt in je slaapkamer. Zo geven onze ontwerpen letterlijk de ruimte voor rust.

Auping