Alles voor uw slaapkamer!

Coppens Slaapcomfort is al ruim 35 jaar dé beddenspeciaalzaak in het waterweggebied. Chris Coppens begon de zaak in 1982 en in 2011 werd deze overgenomen door zijn zoon Carlo.  Anno 2018 is het nog steeds een echt familiebedrijf, dat zich onderscheidt met kwalitatief goede producten, een deskundig advies en een uitstekende service.

In de sfeervolle showroom van Coppens Slaapcomfort kunt u zich laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van slapen. Van beddengoed tot een compleet ingerichte slaapkamer; u vindt het er allemaal. “We beschikken over een zeer uitgebreide collectie”, vertelt Carlo.  “Voor alle leeftijden, waaronder ook een kinderprogramma van Life-Time en speciale seniorenbedden.

Kussens

“We hebben een zeer groot assortiment kussens, deze vormen een essentieel verlengstuk van je bed. We hebben standaard bijna 54 kussens op voorraad en dat worden er in de toekomst nog meer. Daarbij bieden we een uniek uitleenprogramma. Je mag het kussen dat je in de winkel hebt uitgekozen, op proef mee naar huis nemen om het uit te proberen.

Deskundig advies

“Omdat de keuze tegenwoordig zo groot is, zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Wij hebben alle kennis in huis om onze klanten hier goed in te kunnen begeleiden. We zoeken eerst de juiste matras bij de juiste persoon. Vervolgens maken we dat af met het juiste slaapsysteem.”

Persoonlijke service

“We gaan voor een persoonlijke benadering en proberen onze klanten volledig te ontzorgen. We bezorgen en monteren gratis aan huis, en gaan pas weg als alles opgeruimd is. De oude bedden nemen we ook nog voor je mee!”

Quote: “We gaan voor 100% tevreden klanten”