fbpx

Wat is Auping connect? Het is een handige innovatie waarmee je je verstelbare Auping bed kan verstellen en bedienen met smartphone of tablet. De app heeft daarnaast een bijzondere wekkerfunctie. De verstelbare bodem kan op een vooraf ingesteld tijdstip omhoog komen, waardoor de gebruiker ontspannen wakker wordt. De app heeft zelfs een ingebouwde anti-snurkfunctie, die een snurkende partner een liefdevol zetje geeft. Kan jij gewoon lekker doorslapen. In de toekomst kan Auping Connect ook andere apparaten in de slaapkamer aansturen. Zo ka je je slaapervaring zo comfortabel mogelijk maken. 

Auping introduceert Auping Connect. Een handige innovatie waarmee je je verstelbare Auping bed kan verstellen en bedienen met smartphone of tablet.

Het eenvoudig verstellen van een bed biedt extra comfort en gemak. Het hoofdeinde iets hoger om te lezen, het voeteneinde omhoog bij een beenblessure of lekker rechtop ontbijten in bed. Goed slapen begint met een goed bed, maar temperatuur en verlichting in de slaapkamer zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Op termijn gaat Auping Connect daarom communiceren met andere apparaten in de slaapkamer en in huis. Zodat bijvoorbeeld de verwarming op de juiste temperatuur staat voor het slapen en de lampen uitgaan. Met behulp van deze slimme technologie wil Auping een nog betere bijdrage leveren aan een goede nachtrust. Bekijk hier dit product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan onze website jou makkelijker te maken.