fbpx

De Geltex Slaapdriehoek is ontwikkeld door Bekka om je te helpen in de zoektocht naar de perfecte matras. Een gezond slaapsysteem voldoet namelijk aan drie criteria: ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. De nieuwe GELTEX® is een schuim dat voldoet aan alle drie de criteria. Bekijk hier de matrassen met Geltex.

OPTIMALE VENTILATIE

Met zijn luchtdoorlatend schuim en open celstructuur, controleert GELTEX® slim jouw slaapklimaat voor een goede ventilatie. Het schuim voert de warmte van je lichaam en transpiratievocht af, nog voor je het zelf merkt. Deze bevordert niet alleen de nachtrust, het verbetert de kwaliteit van je slaap én zorgt voor een langere levensduur van jouw matras.

IDEALE DRUKVERDELING

Het nieuwe GELTEX® schuim creëert een speciaal drukverlagend oppervlak dat zich automatisch aanpast aan elke beweging van je lichaam. Zo draai je ‘s nachts soepel, zonder je slaap te verstoren. Deze ‘slow resilient’ eigenschappen, zorgen samen met zijn open celstructuur en elastische eigenschappen, voor een uitstekende nachtrust.

CORRECTE ONDERSTEUNING

Om je spieren te ontspannen en je wervelkolom te laten regenereren na een lange dag, biedt GELTEX® voldoende ondersteuning aan heel jouw lichaam. Het ‘slow resilient schuim’ past zich aan je slaaphouding aan. Zo krijgt je rug de juiste steun, waar en wanneer het nodig is. Na een comfortabele nacht, ontwaak je vol energie, klaar voor een nieuwe dag.

Door de jaren heen bleven we ons GELTEX® schuim continu verbeteren, met een sterke nadruk op een langere levensduur en een zo duurzaam mogelijk productieproces. Daarmee hebben we twee extra criteria die we vandaag kunnen toevoegen aan de Slaapdriehoek®.

DUURZAME MATERIALEN

Het GELTEX® schuim wordt gemaakt met veel respect en verantwoordelijkheid voor het milieu. Beka® streeft naar duurzaamheid in elke fase van het productieproces: ze vermijden productieafval, passen ecologische designprincipes toe en gebruiken zelfs de revolutionaire nieuwe grondstof CO2 polyol. Het resultaat? Tot 1/7de van de traditionele grondstoffen op basis van ruwe olie worden vervangen. Daardoor worden problematische CO2-uitstoten vermeden. Bovendien zijn onze GELTEX® matrassen makkelijker te ontmantelen na gebruik. Dat is beter voor het milieu. Én voor ons allemaal.

EEN LANGERE LEVENSDUUR

Het nieuwe GELTEX® schuim heeft een veel betere weestand tegen vocht, warmte en lichaamsdruk. Terwijl matrassen normaal gezien door de jaren heen aan comfort verliezen, blijven de comforteigenschappen van GELTEX® constant. Onderzoek in ons slaaplaboratorium heeft duidelijk uitgewezen dat nieuwe GELTEX® matrassen een langere levensduur hebben, terwijl de slaapkwaliteit constant blijft. Zo geniet je nóg langer van het befaamde GELTEX® comfort.

Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan onze website jou makkelijker te maken.