fbpx

Een bedtijd verhaal voor Google Home aansluitend bij de merkcampagne ‘Met liefde.’ Auping zet hiermee de eerste stap in de toepassing van spraak gestuurde technologie in de slaapkamer en heeft de ambitie om in de toekomst nog andere toepassingen te ontwikkelen.

Het bedtijd verhaal voor het slapengaan dat kan worden aangeroepen via Google Home sluit aan bij Aupings merkcampagne ‘Met Liefde’. Het bed is de plek waar je slaapt maar voor veel gezinnen ook om samen een verhaal te lezen. Een plek voor aandacht voor elkaar. Door hardop “Hey Google, praat met Auping bedtijd verhaal” te zeggen kan de gebruiker de Google Home-speaker vragen om een verhaaltje te vertellen. Het verhaal ‘Bram en het magische bed’ wordt voorgelezen. Tijdens het verhaal vraagt de speaker de luisteraars om actief mee te doen. Een interactief verhaal dus, waarmee het liefdevolle moment voor het slapen gaan voor ouders en kinderen nog magischer wordt.

Het Auping bedtijdverhaal Bram en het magische bed is geschreven voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. In de hoofdrol spelen natuurlijk Bram en het magische bed, maar daarnaast is er ook een grote rol weggelegd voor een robot, een blauwe knuffel dino en de luisteraar zelf. 

bedtijd verhaal

Heb je een Google Home-speaker thuis en wil je het Auping bedtijdverhaal luisteren met je kinderen? Geef dan de opdracht: Hey Google, praat met Auping. Of Hey Google, praat met Auping bedtijdverhaal.

Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan onze website jou makkelijker te maken.