fbpx

Een bed kopen in 5 stappen. Als u het perfecte bed heeft gevonden zult u ontdekken wat de echte waarde is van een goede nachtrust, elke ochtend relaxed en goed uitgerust opstaan, met de energie die nodig is om de dag goed door te komen. Volg de stappen om ook tot deze ervaring te komen:

1: Uw persoonlijke wensen

Heeft u problemen met uw schouders of rug waarmee u mee moet houden als je een bed wil kopen? Wellicht ervaart u uw huidige bed als te hard of te zacht?

2: Uw favoriete slaaphouding

Nagenoeg iedereen heeft een favoriete slaaphouding, dit is van belang te weten als u een nieuw bed zoekt, wij adviseren u het bed vooral in deze favoriete houding te testen. Lees hier mijn slaaphouding.

3: Probeer het bed uit

We brengen een derde van ons leven door in bed, daarom is het belangrijk dat u voldoende tijd neemt om uit te zoeken welk bed bij u past. Dat bed dat ervoor zorgt dat u elke dag met een glimlach opstaat, uitgerust en vol energie.

4: De houding van uw ruggengraat

Als we slapen, herstelt het lichaam zich en bereidt zich voor op een nieuwe dag. Om fit en energiek wakker te worden is een lighouding waar je rug in een natuurlijke houding word ondersteund.

5: Het juiste kussen

De ondersteuning van uw nek is belangrijk om goed te kunnen slapen. Net zoals een nieuw bed is een nieuw kussen erg persoonlijk, een goed advies is zeker nodig. Wij adviseren bij uw nieuwe bed ook een nieuw en goed passend kussen te testen. Lees hier kussen kiezen voor een goede nachtrust.

Online een bed kopen of offline?

Waar je een bed koopt maakt in principe niet uit, mits je precies weet wat je wilt. Ga altijd even proefliggen in een winkel zodat je zeker bent van je keuzes. Heb je een offerte ontvangen en wil je dit toch online bestellen let dan goed op of het ook wel het zelfde is en of je alle keuzes ook online kan maken. In een winkel kopen geeft namelijk meer zekerheid dat eventuele keuzes zijn gemaakt.

Om onze website voor jou nog beter te maken, gebruiken wij cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan onze website jou makkelijker te maken.