fbpx

Wat betekent uw bed voor uw slaapkwaliteit?

“Slaap heeft grote invloed op hoe wij ons voelen in ons dagelijks leven.”

Goed slapen is erg belangrijk. Tijdens je slaap herstel je namelijk van alle lichamelijke en mentale inspanningen van de dag. De hoeveelheid groeihormonen in je lichaam neemt toe, wat helpt bij de reparatie en groei van nieuwe cellen en weefsels. Daarnaast wordt je immuunsysteem actief tijdens je slaap en neemt de hoeveelheid stresshormonen in je lichaam af. Ook erg belangrijk: de gebeurtenissen en emoties van de afgelopen dag worden verwerkt. Vandaar dat mensen er vaak eerst nog ‘een nachtje over willen slapen’ voor ze een grote beslissing nemen. De volgende ochtend kun je er opeens anders tegenaan kijken!

In de winkel

”Test een nieuw bed altijd in de winkel, zo kan je de verschillen naast elkaar vergelijken. Uiteraard helpen we bij Coppens Slaapcomfort u bij het vinden van het juiste matras, zo zullen we kijken naar uw persoonlijke wensen en zoeken we naar de juiste ondersteuning waar u jaren lang weer profijt van heeft.”