fbpx

Hoe kies ik mijn dekbed?

Hoe kies ik mijn dekbed?

Het ideale dekbed bestaat! Want of je het graag warm hebt in bed of liever wat koeler, of je van dons houdt of voor synthetisch gaat … Bij  Coppens Slaapcomfort vind je jouw perfecte match.

Goed gevuld

Heb je het snel warm, dan zijn onze luchtige, extra vochtregulerende en antibacteriële bamboe dekbedden prettig. Dit ideale zomerdekbed voelt heerlijk koel aan. Met dons gevulde dekbedden geven een licht gevoel, isoleren prima en zorgen ’s zomers én ’s winters voor aangename nachten. Synthetische dekbedden zijn gevuld met gerecyclede rPET polyestervezels en zijn ideaal voor mensen met allergieën. Trouwens, ook de donzen dekbedden van Coppens Slaapcomfort zijn antiallergisch; de tijkstoffen zijn zo dicht geweven dat huisstofmijt er niet doorheen kan. Welke vulling het ook wordt, we hebben ze in verschillende categorieën: Summer en All Year, en als je die twee aan elkaar koppelt krijg je de 4 Seasons variant.


Blije vogels

Alle dekbedden bij Coppens Slaapcomfort zijn milieu- en diervriendelijk. Het dons is RDS-gecertificeerd, dat wil zeggen dat er geen dons van levende of onder dwang gevoede eenden en ganzen is gebruikt en dat het dierenwelzijn in de gehele keten wordt gegarandeerd. In gebruik zijn onze dekbedden net zo duurzaam: de tijkstoffen zijn 100% biologisch katoen. De tijk is ‘donsdicht’: geen kans dus dat er een veertje uitpiept, hoeveel jaren je ’m ook gebruikt. Dankzij de vlakverdeling is de vulling altijd goed verdeeld.