Beka actie

De beste plek ter wereld wordt in januari nog een tikkeltje aantrekkelijker.

Deze actie is geldig op het gehele assortiment, met uitzondering van de combinatie set Choose & Snooze.
Kom naar de winkel voor nog meer voordeel.

Geldig van 3 t.e.m. 31 januari 2020.

Tijdens deze mooie actie krijgt u voordeel op alle matrassen.

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

Matrassen

Ook ontvangt u voordeel op mooie samensgestelde boxsprings

Slapen wordt heerlijker dan ooit in de boxsprings van Beka®. Elke boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar.

Boxsprings

Tijdens deze mooie actie krijgt u voordeel op alle matrassen.

De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders. Welke matras je ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw.

Matrassen

Ook ontvangt u voordeel op mooie samensgestelde boxsprings

Slapen wordt heerlijker dan ooit in de boxsprings van Beka®. Elke boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar.

Boxsprings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *