fbpx

Calex Wake-up light cadeau

Ontvang nu gratis een Calex Wake-up light

Heerlijk slapen op een Silvana kussen en ontspannen wakker worden door de zonsopkomst? Bij ons krijg je nu een Calex Wake-up light cadeau.

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Kom naar de winkel en krijg een gratis Calex Wake-up light direct mee bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens.

Maar één kussen nodig?

Dan krijg je deze mooie, veelzijdige wake-up light er voor slechts € 14,95 bij. Wees er snel bij, want op = op.

Vind jouw ideale hoofdkussen

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht tot extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is.

Liever geen neksteun? Kijk dan eens naar onze nieuwe Silvana Comfort serie. Voor je naar de winkel gaat, kun je online alvast ons brede kussen-assortiment bekijken.

Calex Wake-up light

De zonsopkomst simulatie van de Calex Wake-up light zorgt er voor dat je ontspannen wakker wordt. Als alarm kun je kiezen uit 6 natuurgeluiden of FM radio. Verder beschikt deze wake-up light over snooze en een zonsondergang/sluimerfunctie. Ook kan hij gebruikt worden als nachtlampje (10 standen) of moodlight (6 kleuren).

Actievoorwaarden

1. Deze actie is geldig van 1 oktober t/m 31 december 2019 en zo lang de voorraad strekt.
2. Tijdens de actieperiode geldt de volgende aanbieding: – Eén Calex Wake-up light gratis bij aankoop van twee Silvana Support®, Silvana Support® Royale of Silvana Comfort kussens. – Indien er één Silvana kussen aangeschaft wordt is er de mogelijkheid de Calex Wake-up light te kopen tegen een bijbetaling van €14,95. Aankoop van de Wake-up light dient gelijktijdig met de aankoop van het kussen te gebeuren.
3. Er geldt voor de te ontvangen Calex Wake-up light geen vervangingswaarde, het artikel is niet inwisselbaar voor geld.
4. Voor opmerkingen, vragen of klachten over deze Actie kun je contact opnemen met de Silvana klantenservice.
5. Bij problemen met de Wake-up light kun je contact opnemen met de Silvana klantenservice.
6. Silvana en Calex zijn niet aansprakelijk voor eventuele typ-, druk- of zetfouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *