fbpx

Wonderland Summer Sale

Tijdens de SummerSale krijg je 15% korting bij aankoop van jouw unieke boxspring, matras, topper, … Kom langs in de winkel om de boxspring samen te stellen die bij jou past of om jouw perfecte matras te vinden. 

Deze actie is geldig tot 22 september.

 

Wanneer je kiest voor een Wonderland bed, kies je eigenlijk ook meteen voor een bepaalde vorm van vrijheid. De nieuwste collectie van Wonderland kun je namelijk geheel naar eigen wens en inzicht stylen met de juiste stofsoort en kleur en ook de keuze voor het hoofdbord is bepalend voor de uitstraling van jouw Wonderland bed.

Een topper ook wel topmatras is een extra comfort laag op je matras. Dit zorgt voor extra ondersteuning en door het lichte gewicht is een topmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras. Een extra voordeel is dat je bij een tweepersoonsbed met losse matrassen minder last hebt van de naad wanneer er een tweepersoons topmatras op ligt. Een topper in combinatie met je matras creëert een uitstekende slaapcombinatie.

 

Wanneer je kiest voor een Wonderland bed, kies je eigenlijk ook meteen voor een bepaalde vorm van vrijheid. De nieuwste collectie van Wonderland kun je namelijk geheel naar eigen wens en inzicht stylen met de juiste stofsoort en kleur en ook de keuze voor het hoofdbord is bepalend voor de uitstraling van jouw Wonderland bed.

Een topper ook wel topmatras is een extra comfort laag op je matras. Dit zorgt voor extra ondersteuning en door het lichte gewicht is een topmatras gemakkelijker te keren dan een gewoon matras. Een extra voordeel is dat je bij een tweepersoonsbed met losse matrassen minder last hebt van de naad wanneer er een tweepersoons topmatras op ligt. Een topper in combinatie met je matras creëert een uitstekende slaapcombinatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *